Saturday, January 31, 2009

Things I'll Never Say - Avril Lavigne

I'm tuggin' out my hair
I'm pulling out my clothes
I'm trying to keep my cool
I know it shows

I'm staring at my feet
My cheeks are turning red
I'm searching for the words inside my head

I'm feeling nervous
Trying to be so perfect
'Cause I know you're worth it
You're worth it, yeah

If I could say what I wanna say
I'd say I wanna blow you away
Be with you every night
Am I squeezing you too tight?
If I could see what I wanna see
I wanna see you go down on one knee
Marry me today
Guess I'm wishing my life away
With these things I'll never say

It don't do me any good
It's just a waste of time
What use is it to you
What's on my mind

If ain't coming out
We're not going anywhere
So why can't I just tell you that I care?

'Cause I'm feeling nervous
Trying to be so perfect
'Cause I know you're worth it
You're worth it, yeah

If I could say what I wanna say
I'd say I wanna blow you away
Be with you every night
Am I squeezing you too tight?
If I could see what I wanna see
I wanna see you go down on one knee
Marry me today
Guess I'm wishing my life away
With these things I'll never say

What's wrong with my tongue?
These words keep slipping away
I'm stutter, I'm stumble off
Like I've got nothing to say

'Cause I'm feeling nervous
Trying to be so perfect
'Cause I know you're worth it
You're worth it, yeah

Yes, I'm wishing my life away with these things I'll never say
If I could say what I wanna say
I'd say I wanna blow you away
Be with you every night
Am I squeezing you too tight?
If I could see what I wanna see
I wanna see you go down on one knee
Marry me today
Yes, I'm wishing my life away
With these things I'll never say
These things I'll never say





haha well, gatau knp dari dlu smpe skrg tiap kali dnger ni lagu pasti gue selalu senyam-senyum sndiri kyk orang................... edan.
yaa ga gitu juga si. tapi kalo dpikir-pikir emang lagu ini mnurut gue lirikny cucok dan paaass bnget buat cewek yg lg falling in love. gue sndiri juga ngerasa bgitu. kadang suka timbul khayalan-khayalan atau harapan-harapan yg impossible dlm otak gue tntang orang yg gue suka (walopun ga nympe separah ini), but that's really really hard to say, aplgi diwujudkan. bnyk bnget yg pingin gue ungkapin ke dia, gue minta dari dia, but I know if I do that, I will be such as a bitch girl. wahahahaa. jngankan ngmong yg kyk beginian. baru ngbrolin hal yg gapenting aja ama dia kdang gue udh suka gugup duluan stngah mampus.. kalo cuma ngayal doang sh kaga pape laah. no one can limit your imagination. yg jelas, gue suka bngetbngetan ama lagu ini karena walopun kesannya cetek dan murahan, tapi sebenernya liriknya itu ngena banget ke dalem ati, akal, dan pikiran. four thumbs up for avril!!
:3

4 comments:

Ayikto said...

Wees, sapa tu orgnya? haha

kiranaaa mcweird said...

ha? orang apaan, to? apany yg siapa? haha

a.r.u.m said...

ehemm. buat siapa tuh lgunya?
buat ito yaaa?
ciee ciee ahaha
canda loh semua :D

kiranaaa mcweird said...

wuahaha ngga laah kak, kalo ama dia aku mah ngga ada nervous-nervous nyaa. ahahhaha