Monday, November 23, 2009

People in My Life

Well Path Stepers, hari ini gue masuk angin doooong. Haha sialan banget, jadinya selama dua Senin berturut-turut gue terpaksa ga masuk sekolah. Eh yang pertama ga terpaksa deh, dengan senang hati malah. Tapi yang jelas hari ini gue bosennnnnnnnnnn banget. Semaleman ga bisa tidur gara-gara sakit perut, paginya ke dokter, dan gue kirain pas nyampe rumah gue bakalan bales dendam kebegadangan gue semalem dengan bobok yang puleeeeeeeeeeeeeeees banget. Tapi ternyata masih tetep ga bisa merem, sakit banget suer dah nih perut seksi ogut. Ck moga-moga nanti siang pas ketemu ama Ito bisa mendingan deh sakitnya. Hihi.
Oya, kok malah jadi menyimpang gini ya ocehan gue? Ehem, pada intinya gue mau bilang kalo gara-gara gue bosen, gue pun nyolong sesuatu dari blog-nya adek kelas gue. Sori ya Deeeeek, aku asal copas. Moga-moga biar Tuhan yang bales kebaikkan adek.

Can you name 30 people you can think of right off the top of your head ? Don't read the questions underneath until you write the names of all 30 people . No Cheating !


1. Aristo
2. Agi
3. Teddy
4. Fatta
5. Nadira
6. Amor
7. Distria
8. Nita
9. Reike
10. Bella
11. Marvi
12. Saphira
13. Ninis
14. Tika
15. Ofi
16. Kevin
17. Nabilah Nube
18. Lulu
19. Khrisna
20. Fina
21. Tahta
22. Diani
23. Audy
24. Rana
25. Dhio
26. Astari
27. Livy
28. Pak Achmad Sukran
29. Ozan
30. Vivi Marlinda



How did you met 10 ?

- Pas SD kelas 5E dan waktu itu dia tergila-gila sama Dude Harlino

What would you do if you had never met 6 ?
- Siapa yang mau jadi tempat sampah gue?


What would you do if 20 and 15 dated ?
- Jealousssssss. KOK GA NGAJAK-NGAJAK GUE?????!

If you could marry between 6 and 14 who will it be ?
- My gosh I can't pick anyone of them. I'm not a lesbian, dude.


Did you ever like 9 ?
- Like? I love her a lot!


Have you ever seen 4 cry ?
- Almost everyday kaleeeee -_____- dan biasanya gue yang bikin dia mewek.


Would 4 and 12 make a good couple ?
-HYAKAKAKAK kalo diliat dari segi bodi sih cucok lah bow, tapi ga sudi gue punya adek ipar macem Saphi.


Would 1 and 2 make a good couple ?
- What?? My boyfriend and my mom???? Coba aja kalo berani



Describe 8
- A beautiful bitch with beautiful eyes and beautiful ass, and she's the one who dares to kiss me in front of a crowd of people.


Do you like 12 ?
- A lot! Pingin gue bawa pualng deh biar ga usah repot-repot nyewa badut pas adek gue ulang taun

Tell me something about 17
- JAY-Z!!! Jayus maksud gue, but I like her style.

What's 7's favorite color
- Kuning kali ya? Apalagi yang ngambang-ngambang gitu, wah demen banget dia pasti (Y)

What would you do if 1 just confessed they liked you ?
- He already did it to me all the time! And I always said that I like him more :)

When was the last time you talked to 15 ?
- On Friday. Kalo sms ikut diitung, jadinya Sabtu kemaren pas anniv gue ama Ito.


How do you think 19 feels about you ?
- Perfect. Ye ga Khris? Wkwk


What languages does 13 speak ?
- Bahasa lautan, mungkin? Hihi canda pausku sayang


Who is 2 going out with ?
- My father of course, dumb!

What grade is 16 in ?
- The same like I am

What is 5' favorite music ?
- R n' B, I guess. Or every songs that I sing for her

Would you ever date 3 ?
- Bah jangankan nge-date. Lu kira gue pas masih kecil boboknya dikelonin ama siapeee?


Is 11 single ?
- Hm I think so. But he chases one of my beautiful bitches!


What is 10's father's name ?
- Sumitro

Would you ever want to be in a serious relationship with 7 ?
- Oh yeah, we do have a serious realtionship, layaknya platypus dan murid SLB berwajah tablo pada umumnya

Where does 18 live ?
- Tauk dah


What do you think about 20 ?
- Sweet, but very very nyolottttt.


What is the best thing about 4 ?
- I doubt between his tummy or his exotic lips

Is 21 hard working ?
- Totally not. Tukang contek unggulan sih iye


What would you like to tell 14 right now ?
- Missing you, my girl.


Would you kiss 25 ?
- Of course, I've kissed him countlessly! :*

Have you hugged/kissed 13?
- Hugged yes. Once, or twice. But kissed? Errrrrr, not a good idea.


Who is 24 ?
-My classmate and my neighbor who likes cooking and eating shrimps a lot


No comments: